Μετάβαση στο περιεχόμενο

‘Έφερα επενδυτές και δεν τους έδωσαν βίζα!’

09/02/2011

Συνέβη και αυτό. Την ώρα που η προσέλκυση ξένων επενδύσεων-ειδικά αυτή την δύσκολη εποχή- είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της αναζητούμενης ανάπτυξης στη χώρα μας ,κάποιοι είχαν την πρόθεση να φέρουν επενδυτές και το ελληνικό δημόσιο … δεν τους χορήγησε  βίζα!

Αυτό το παράδοξο  περιέγραψε ο Dr Saleh Jallad, αντιπρόεδρος της Consolidated Contractors Company, στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Go Intenational», που διοργάνωσε η Eurobank στη Λευκωσία, παρουσία μάλιστα του υφυπουργού εξωτερικών, Σπύρου Κουβέλη.

Ο κ. Jallad υποστήριξε ότι πριν από ένα μήνα προσπάθησε να φέρει στη χώρα μας ομάδα Αράβων υποψήφιων επενδυτών, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν τελικά να έρθουν γιατί το προξενείο μας ….δεν τους εξέδωσε βίζα!

Ο  υφυπουργός  εξωτερικών κ. Σπύρος Κουβέλης  δήλωσε  ότι είναι  ενήμερος για την κατάσταση που ….επικρατεί (?), προσθέτοντας ότι δίνονται ήδη κατευθύνσεις στα προξενεία να διευκολύνουν τις διαδικασίες, ενώ είπε ότι εξετάζεται και η περίπτωση του outsourcing… να δοθεί, δηλαδή, σε ιδιωτική εταιρία η διεκπεραίωση τέτοιων υποθέσεων….. Χωρίς λόγια!

Πηγή: Politis.gr

Advertisement
No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: