Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι «σκουπιδο-κομμάντο» εν δράσει στη Θεσσαλονίκη – Από το πρωί ο Στρατός καθαρίζει τα σκουπίδια!

21/01/2011

Ο αρχηγός του ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης αποδέχθηκε το αίτημα-εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου για να περισυλλέγει το στρατιωτικό προσωπικό (οι περίφημοι «κομμάντο σκουπιδιών» ή «σκουπιδο-κομμάντο») τα σκουπίδια στην πόλη που εκλέγεται ο υπουργός, και από σήμερα δεκάδες φορτηγά του Ελληνικού Στρατού μεταβλήθηκαν εν μία νυκτί σε σκουπιδιάρηδες και μαζεύουν τα σκουπίδια από την Θεσσαλονίκη, απλά και μόνο γιατί δεν επαρκούν τα απορριματοφόρα του δήμου, εγκαταλείποντας φυσικά κάθε εκπαίδευση και υπηρεσία!

Από νωρίς το πρωί, 14 φορτηγά οχήματα από το Γ’ Σώμα Στρατού με δεκάδες αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, ΕΠΟΠ, και στρατεύσιμους, καθαρίζουν την πόλη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ένα καθήκονμ το οποίο υποθέτουμε ότι δεν πειλαμβανόταν σε αυτά που υπολόγιζαν να προσφέρουν στην πατρίδα, ειδικά οι αξιωματικοί.

Στο έργο τους καθοδηγούνται από υπαλλήλους της αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας οι οποίοι τους δίνου και τις σχετικές εντολές για το που πρέπει να «επιχειρούν» οι «κομμάντο των σκουπιδιών».

«Αυξήθηκαν και τα απορριμματοφόρα του δήμου αφού μπορέσαμε να επιδιορθώσουμε κάποιες βλάβες. Από τα 10 που λειτουργούσαν χθες, σήμερα βγήκαν στους δρόμους 23 οχήματα και ελπίζουμε να βελτιωθεί η κατάσταση στους δρόμους», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Στάθης Αβραμίδης.

Η συνδρομή του Ελληνικού Στρατού δεν έχει προσδιοριστεί για πόσο χρονικό διάστημα θα συνεχιστεί. «Για όσο χρειαστεί» λένε συνεργάτες του υπουργού. Υπολογίζεται πως σε κάδους και πεζοδρόμια έχουν συσσωρευτεί περίπου 2.000 τόνοι απορριμμάτων.

Τμήμα Ειδήσεων :Defence.net

Advertisement
No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: