Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα προς Τουρκία:»Φύγετε από τη Κύπρο»!!!

03/02/2011

Το κείμενο που ακολουθεί θα σας φανεί απίστευτο,όταν διαπιστώσετε ότι πρόκειται για άρθρο τουρκοκυπριακής εφημερίδας! Οι εκφράσεις εναντίον της Τουρκίας,του στρατού της και της κυβέρνησής της ένα ερώτημα προκαλούν:ποια να είναι άραγε η τύχη των υπευθύνων της εφημερίδας AFRIKA;

Διαβάστε το άρθρο που έχει τίτλο «Οι ψευδολογίες των εθνικών δημαγωγών προς τη κοινότητα».

Η Τουρκία, η οποία ως εγγυήτρια χώρα ανέλαβε την τήρηση της συνταγματικης τάξεως και την διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητος της βάσει διεθνων συνθηκων του 1969 της ιδρυθείσης Κυπριακης Δημοκρατίας, το έτος 1974 με αφορμη τα γνωστά γεγονότα, αφου εiσέβαλε στο νησί ως «Ελευθερωτής», ξέχασε τα καθήκοντά της... Και οικειοποιήθηκε όποιον άδειο χωρο συναντούσε, αδιάφορο αν ανηκε σε Ελληνοκύπριο ή Τουρκοκύπριο, στήνοντας την σημαία της.

Διαίρεσε στα δύο την χώρα και  κατέλαβε την μισή, μετακινώντας βίαια το σύνολο των Κυπρίων, Τούρκοκυπρίων και Ελληνοκυπρίων, απο τα εδάφη τους. Καταπατώντας τις διεθνεις συνθήκες μετέφερε στα κατακτηθέντα εδάφη δικό της πληθυσμό.

Εκ των υστέρων στα εδάφη αυτα ίδρυσε ἑνα δηθεν κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος, που έμελλε να μετατραπεί  σε άντρο κάθε είδους παρανομίας. Φυσικά δεν νοείται λαός, που να  μη  θέλει  να  εἰναι κάτοχος ενός πράγματι ανεξάρτητου και  κυρίαρχου κράτους, απηλλαγμένου από πιέσεις και εξωτερικές παρεμβάσεις.

Ὁμως, εἰναι αδιανόητο σεις με την χρηση όπλων να ιδρύετε κράτος σε εδάφη, που ανήκουν σε άλλους λαούς, ξεριζώνοντάς τους, και μεταφέροντας στη θέση τους δικό σας παραπαίοντα πληθυσμό.  Εάν παρόλα αυτά, καταπατώντας το διεθνές δίκαιο και τη έννομη τάξη ιδρύετε ἑνα κράτος, και  θεωρείτε, ὁτι ἐχετε το δίκαιο με το μέρος σας, τότε διαπράττετε ἑνα Οθωμανικο δεσποτισμό (σ.σ στο κείμ. ζορμπαλίκι, τσαμπουκάς), τον οποίο δεν μπορείτε να εξηγήσετε σε κράτη που ανήκουν στην σημερινη παγκόσμια τάξη. Μη περιμένετε νὰ δεχθούν στους κόλπους τους το ψευδοκράτος που ιδρύσατε. Θα σας καταταλαιπωρούν πιέζοντάς σας διαρκως.

Και σεις, μη βλέποντας στον καθρέφτη το ανάστημά σας, επιτίθεσθε δεξιά και αριστερα σαν νταήδες καπηλειών. Εν τω μεταξύ, ό,τι γίνεται, γίνεται σε βάρος της κοινότητός μας, που σαν αναμμένο κερί, κάθε μέρα που περνα λιώνει σιγά-σιγα  και εξαφανίζεται. Γι΄ αυτό πλέον εἰσθε ανεπιθύμητοι εδω. Διότι η ιδεολογία σας δεν ἐχει σχέση μὲ το κεμαλικο ιδεωδες, αλλά  με τον ληγμένης ημερομηνίας οθωμανικό ρατσισμό.

Κατεβείτε απο το σβέρκο του λαού αυτού. Κατεβείτε και εγκαταλείψτε την χώρα μας. Καθ’  όλη την διάρκεια της ιστορίας σας ξεράνατε κάθε χωμα που πατήσατε. Κανένα καλό  δεν κάνατε, ούτε και επιτρέψατε σε κάποιον να κάνει καλό. Πριν από  37 χρόνια σας υποδεχθήκαμε με λουλούδια σαν απελευθερωτές. Σας σφίξαμε στην αγκαλιά μας. Σας φιλοξενήσαμε στα σπίτια μας. Δεν υστερήσαμε σε σεβασμό και εξυπηρέτηση. Κάναμε ὁτι μας ζητήσατε.

Διότι, νομίσαμε ὁτι θα γλυτώσουμε από τις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων και θα αποκτήσουμε εκ νέου τα δικαιώματά μας ως συνεταίρων της Κυπριακης Δημοκρατίας, ὁτι θα ζήσουμε ειρηνικά και πολιτισμένα οι δύο κοινότητες αρχίζοντας μια καινούργια ζωή.

Σεις ὁμως, ενώ και οι Ελληνοκύπριοι ακόμη φασίστες δεν εἰπαν το παραμικρό για την καταγωγή μας, ξαφνικά ανακαλύψατε ὁτι εἰναι ελαττωματική. Για να μας μετατρέψετε σε «Τούρκο» με ευγενή καταγωγή, κάνατε τις μάνες μας να κλαίνε (σ. σ. : ιδιωμ. κάνατε τη ζωή μας μαρτύριο). Αρπάξατε την βούλησί μας, την ελευθερία μας. Διαγράφοντας το παρελθόν μας, μαυρίσατε το μέλλον μας. Φθάνει πιά. Φθάνει… Κατεβείτε από το σβέρκο του λαού μας. Και επιστρέψτε στην πατρίδα σας , την Τουρκία.

Πηγή: On Alert

Advertisement
No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: